Long time no see…

Det var länge sedan vi uppdaterade med reflektioner, tips och vad vi håller på med. Det finns bara en anledning. Vi är mitt uppe i en oerhört intensiv period där vi behöver navigera mellan olika delar i uppdrag vi har.

Just nu har vi två större uppdrag förutom att vi också kör våra utvecklande NLP Business Practitioner utbildningar.

För en vecka sedan certifierades ett gäng ledare och det firades med skumpa och tårta. Deltagare från: Henrik Farman Axis Communications, Dan Lundström Axis Communications, Helena Lundstedt Jönköping Energi, Cathrin Bäckstrand Jönköping Energi, Titti Tersin Alfa Laval, Jenny Krusell Kraftringen, Anna Beijer-Olsen Menigo, Katerina Thulin Alfa Laval, Uffe Jacobson GPBM Nordic AB, Magnus Engström WCM AB. Grattis!

Det har varit fantastiskt inspirerande att ha fått vara med på deras utvecklingsresa. I nästa vecka startar en ny utbildningsomgång med ledare som vill utvecklas. Det ser vi verkligen fram emot.

I ett av våra uppdrag så hjälper vi kunden att ännu tydligare arbeta med mål och resultatstyrning, enligt Leant Ledarskaps koncept, i alla deras ledningsgrupper, från koncernledning till alla deras affärsområden. För att få det att lyckas tränas även ledarskapet i olika moduler så att man arbetar på bred front för att förändra och utvecklas. Det önskade resultatet är glasklart. Man ska bli den lärande organisationen för att kunna omfamna digitaliseringen fullt ut.

I det andra uppdraget är det viktigt att få alla delar på plats gällande samarbete, gemensam syn på uppdraget, jobba mot barriärbrytande mål på mycket kort tid. Klockrent uppdrag för Leant Ledarskap.

Vi blandar struktur, lekfullhet, strategi med operativt i en skön blandning som gör det motiverande att vilja arbeta med.

Ja, vi har ett kul jobb helt enkelt.