God Jul och Gott Nytt År!

 

Ja nu har snart ett år passerat och ett nytt står och knackar på dörren. I år har vårt fokus varit på utförande och det har det verkligen varit. Vi har både hjälpt ledningsgrupper att tänka strategiskt och varit direkt utförare i olika utvecklingsinsatser. Våra dialogkort har uppskattats och vi har fått många mejl om hur man har använt dem. Inte utan att vi känner stor stolthet för det.

 

Nu har vi en julkampanj på vår andra utgåva, Korten för dialog för Medarbetare 495,- ex moms + frakt 49,- ex moms. Länk till beställning: https://simplesignup.se/event/143058

Stor del av vår tid har ägnats åt att bidra till Jönköping Energi koncernens mål där transparens, delaktighet och engagemang står högt upp på listan.

 

Vi har även arbetat med organisationer som Alfa Laval, Fresenius Kabi och alla de ledare som har passerat vårt öppna utbildningsprogram som ligger i FlowPartners regi. En hel del coachingtimmar har också bidragit till att ledare upplever mer balans, riktning och fokus i sin utmanande vardag.

 

Varje år brukar vi bidra till en organisation som vi tycker bidrar på ett storartat sätt till mänskligheten och även i år går vårt bidrag, motsvarande julbord till 20 personer, till Läkare utan gränser.

Vi önskar dig en riktigt God Jul och ett nytt insipprande och utvecklande Gott Nytt År!